EMDC

  • Music

Kontraktorët që përdorin shërbimin tonë

Sinan Sakić*
Interpretues | *Trashëgimtarët ligjorë
Šaban Šaulić*
Interpretues | *Trashëgimtarët ligjorë
Jala Brat
Themelues Imperia | Interpetues
Inas
Interpretues
Buba Corelli
Themelues Imperia | Interpretues
Hari Mata Hari
Interpretues
Dino Merlin
Interpretues
Dragana Mirković
Interpretues
Peđa Medenica
Interpretues
Šerif Konjević
Interpretues
Sajfer
Interpretues
Džejla Ramović
Interpretues
Fazlija
Interpretues
Grupa Magazin
Interpretues
Ilma Karahmet
Interpretues
Mahdi
Interpretues
Menil
Interpretues
Mili
Interpretues
Katarina Grujić
Interpretues
Osman Hadžić
Interpretues
EMDC Music aplikacion

Kontroll të plotë

Me aplikacionin EMDC Music, ju mbani kontrollin mbi publikimet dhe të ardhurat tuaja dhe e dini se sa do të fitoni në të vërtetë në muajt e ardhshëm.

Aplikoni për një vend ekskluziv në shërbimin EMDC Music

Aplikoni ekskluzivisht përmes formularit
në linkun e mëposhtëm.